Over Finance Freaks

Wat goed dat je hier bent! Want dat betekent dat je er helemaal klaar voor bent om je Money Mindset te verbeteren, inzicht te krijgen in je financiën en slimme, financiële keuzes te maken. Onze missie? Jou op een begrijpelijke, leuke én stimulerende manier informeren over financiën, zodat je je dromen en doelen kan realiseren.

Geld maakt niet gelukkig...

... en nog meer flutuitspraken over geld.

Nederlanders associëren geld graag met alles wat negatief en lelijk is. 

Mensen die veel met geld bezig zijn, zijn gierig en egoïstisch. Bovendien kan je beter maar helemaal niet over geld praten. Stel je eens voor wat anderen dan wel niet van je denken.

Best gek. Want aan de andere kant zijn we meer dan ooit bezig met gelukkig worden, persoonlijke ontwikkeling en onze dromen realiseren. 

En laat je nu voor 9 van de 10 dromen geld nodig hebben. Een rondreis door Amerika maken? Eerder stoppen met werken? De studie van je kind betalen? 

Daar heb je allemaal geld voor nodig.

Wij, Dionne en Nicole,
komen er dan ook gewoon voor uit:

Nicole-Dionne-40

Wij zijn gek op geld.

En we maken al ons hele leven slimme, financiële keuzes.

Ten minste, dat proberen we.

Oké, misschien was het niet de beste zet van Nicole om drie boetes op hetzelfde traject te rijden. In een week tijd.

En ook Dionne blundert wel eens. Bijvoorbeeld toen ze een gigantisch dure salontafel kocht, die niet in haar woonkamer bleek te passen.

Het gaat met vallen en opstaan, maar we doen ons best.

We creëren overzichtinzicht en structuur in onze financiën. En wát een toffe dingen realiseren we daardoor: wonen en werken in het buitenland, een huis en een caravan kopen, starten met ondernemen, nog voor ons 30e al weten dat we vervroegd met pensioen kunnen… en vooral financiële zekerheid. We hoeven ons geen zorgen te maken om geld en genieten ook erg van kleine dingen.

We willen ook jou helpen en inspireren bij het maken van financiële keuzes. Slimme financiële keuzes welteverstaan, zodat je:

Meer weten over ons?

Nicole-Dionne-16

Over Nicole

Rasechte koopjesjager, hobby-belegger en bespaarfreak: dat is Nicole van Roekel. Ze kocht haar eerste appartement op haar 24e, startte met beleggen op haar 25e en leeft haar droom door een paar maanden per jaar vanuit het buitenland te werken.

Dionne

Over Dionne

Enorme passie voor persoonlijke financiën, een echte “side-hustler” en dol op korting: dat is Dionne Knooren. Ze woonde en werkte ruim een jaar in Barcelona, startte met beleggen op haar 25e en gaat elk jaar zo’n 5 à 6 keer per jaar op vakantie.