Geld verdienen

Je kan natuurlijk als een gek gaan besparen op je uitgaven, maar ook aan de inkomstenkant is er misschien wel wat te veranderen. Hoe kan je meer geld verdienen? Bijvoorbeeld door te onderhandelen over je salaris of door een side hustle te starten? 

Verdien je wel genoeg?

Of je nu in loondienst werkt of ondernemer bent, je hebt je ongetwijfeld wel eens afgevraagd of je wel genoeg verdient. Of dat er misschien wel meer uit te halen valt. Check hoeveel je zou kunnen (of moeten!) verdienen met jouw beroep en werkervaring.

Extra geld verdienen met een side hustle

Overgevlogen vanuit Amerika, de hippe term side hustle. Klinkt fancy, maar het is niets meer en niets minder dan een “bijbaantje”, een verdienmodel dat je creëert naast je inkomen. Maar welke side hustles zijn er eigenlijk? En wat is de perfecte side hustle voor jou?

Je financiën regelen als freelancer

Ben je freelancer? Grote kans dat administratie niet je grootste hobby is (tenzij je freelance boekhouder bent, natuurlijk). Toch is het erg belangrijk om je financiën goed te regelen. Maar hoe doe je dat? Dionne legt het je uit in deze blog vanuit haar eigen ervaring als freelancer.

De nieuwste blogartikelen over geld verdienen:

Wat is een side hustle?
Geld verdienen
Dionne Knooren

Wat is een side hustle?

Wil je naast je hoofd inkomstenbron extra inkomen genereren? Dan is het interessant om je te verdiepen in side hustles en te kijken welke side hustles interessant is voor jou!

Lees verder »
Inkomsten vergroten
Geld verdienen
Nicole van Roekel

6 tips om je inkomsten te vergroten

Meer geld verdienen: dat willen we allemaal wel. Maar hoe pak je dat nu aan? Met welke tips kun je je huidige inkomen vergroten én nieuwe manieren ontdekken om extra inkomsten te genereren? Nicole deelt 5 tips!

Lees verder »
Dionne

Dionne over geld verdienen

“Wedden op één paard is nooit slim. Daar kwam ik al snel achter. Dat is de reden dat ik in 2014 gestart ben met freelance werkzaamheden naast mijn baan in loondienst, zodat ik sowieso twee verschillende inkomstenbronnen had. Nu – heel wat jaren later – ben ik onwijs dankbaar en blij dat ik maar liefst 6 verschillende inkomstenbronnen heb door de verschillende side hustles die ik opgezet heb, zodat ik zeker weet dat ik altijd geld verdien. “

Nicole over geld verdienen

“Zekerheid is een belangrijke waarde in mijn leven. Zelfs als tiener had ik al meer dan één verdienmodel. Sinds ik in 2020 ben gaan freelancen heb ik maar liefst 8 inkomstenbronnen: van mijn freelance marketingwerkzaamheden, tot dividend uit beleggingen en affiliate- en advertentie-inkomsten uit mijn websites en blogs. “