Doe mee met de gratis challenge:

Fix je Pensioen.

Al meer dan 640+ mensen fixten hun pensioen met deze challenge!

Heb je geen idee hoe jouw pensioen er eigenlijk voor staat? Of je überhaupt wel pensioen opbouwt in loondienst en of dat genoeg is? Of wil je je pensioen regelen als ondernemer maar weet je niet waar je moet beginnen?

Schaf dan de Fix je Pensioen Challenge aan voor maar €24,95! Je ontvangt 5 dagen lang een uitgebreide e-mail in je inbox met praktische tips over:

Het doel? Dat jij dit jaar nog je pensioen fixt, optimaal profiteert van belastingvoordelen en weet: mijn toekomst is financieel goed geregeld.

Voor wie is de Fix je Pensioen Challenge?

1. Medewerkers in loondienst

Als je in loondienst werkt, bouw je misschien al pensioen op via je werkgever. Maar is dat genoeg? En wat als je werkgever geen pensioen voor je regelt? Dan moet je er zelf voor zorgen dat je aanvullend pensioen opbouwt, zodat je na je pensioenleeftijd voldoende inkomen hebt. In deze challenge ontdek je wat je mogelijkheden zijn.

2. Ondernemers / ZZP'ers

Ben je zelfstandig ondernemer? Dan is er geen werkgever die pensioen voor je opbouwt. Dat betekent dat jij zelf je pensioen moet regelen! Maar hoe fix je dat? Hoeveel geld moet en kan je maandelijks opzij leggen voor je pensioen? En in welk pensioenproduct moet je dat stoppen? Deze challenge geeft je een antwoord op al die vragen.

Over de vernieuwde Fix je Pensioen Challenge (2023)

Wij zijn Dionne en Nicole: echte Finance FreaksWij zijn gek op alles wat te maken heeft met financiën (sorry, wij kunnen er ook niets aan doen dat we zulke nerds zijn 😅). 

Onze missie is: ingewikkelde, ‘saaie’, maar belangrijke financiële onderwerpen duidelijk aan je uitleggen en jou helpen met het maken van slimme, financiële keuzes. Want als je financiën goed geregeld zijn, houd je geld over om je dromen  te realiseren. 

Bijvoorbeeld: eerder met pensioen, een vakantiehuisje in het buitenland, voor jezelf beginnen of de studie van je kinderen betalen.

In 2022 en in 2023 lanceerden we de Fix je Pensioen Challenge: een 5-daagse challenge die je alle tips & informatie geeft om je pensioen te fixen. Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt.

Er deden meer dan 640 mensen mee, zo gaaf! In de maanden daarna hebben we heel veel mailtjes & berichtjes ontvangen van mensen die zo opgelucht waren dat ze nu eindelijk hun pensioen hadden geregeld.

En nu hopen we jou (en honderden anderen) te helpen met het fixen van je pensioen. 

 

De Fix je Pensioen Challenge 2023 is helemaal vernieuwd en bevat: 

Heb je vorig jaar meegedaan, maar is het nog niet gelukt om je pensioen te fixen? Dan is dit je kans om alsnog aan de slag te gaan met alle up-to-date informatie & praktische stappen die je nodig hebt! En als je nog niet hebt meegedaan, is dit al helemaal de kans om alle relevante informatie tot je te nemen en direct aan de slag te gaan.

Disclaimer: wij zijn geen financieel adviseurs en de informatie uit deze challenge is dan ook gebaseerd op eigen ervaring en kennis. We werken tijdens deze challenge samen met gerenommeerde en ervaren partners op het gebied van pensioenen, die onze content grondig hebben gecheckt.

Ja, ik wil mijn pensioen fixen! 👇

Schaf nu aan de vernieuwde Fix je Pensioen Challenge van 2023 aan voor maar €24,95. Na je aanmelding ontvang je 5 dagen lang uitgebreide mails met praktische uitlegvideos, informatie en concrete acties. Zodat je zelf aan de slag kan met het fixen van je pensioen.