Contact & Adverteren

Heb je een vraag? Of heb interesse in een samenwerking met Finance Freaks? Op deze pagina vind je mogelijkheden om contact met ons op te nemen voor samenwerkingen in de vorm van een advertorial, een artikel voor linkbuilding, productreview of andere vorm van samenwerking. 

Disclaimer: wij zijn geen financieel adviseurs en schrijven onze content vanuit eigen ervaring & kennis. Bezoekers kunnen geen contact opnemen omtrent financiële vragen of advies.

E-mail

Postadres

Finance Freaks VOF
Evenaar 23
3813 BW Amersfoort
KvK: 87416247 

Bezoekadres

Work Garden
Grotestraat 102
6711 AN Ede

Over Finance Freaks

Inflatie, stijgende gasprijzen, stijgende spaarrentes en hypotheekrentes… het onderwerp “financiën” is actueler dan ooit. Maar wat is slim om te doen, met het oog op nu én op de toekomst? Welke stappen kan je nu al ondernemen om over een paar jaar misschien wel…

  • Een vakantiehuisje in het buitenland te kopen?
  • Een wereldreis te maken?
  • Vervroegd met pensioen?
  • De studie van je kinderen betalen?
  • Minder gaan werken?

Finance Freaks is een online platform over geld, opgericht door Nicole en Dionne in 2022. Onze missie: heel Nederland helpen met het maken van slimme, financiële keuzes om hun dromen en doelen te realiseren.

We schrijven blogs over onderwerpen zoals beleggen, besparen, pensioen en aflossen: onderwerpen waar wij al vanaf jongs af aan mee bezig zijn.

Zo hebben we allebei een koophuis, beleggen we al sinds ons 25e, hebben we inmiddels tienduizenden euro’s aan belegd vermogen en brengen we regelmatig een paar maanden door in het buitenland.

Samenwerken met Finance Freaks

Wil je samenwerken met Finance Freaks, bijvoorbeeld in de vorm van een advertorial, een artikel voor linkbuilding, een product- of appreview? Of heb je een ander geniaal idee voor een samenwerking tussen jouw merk en Finance Freaks?

Wij werken graag samen met merken die zich ook inzetten om Nederlanders te helpen met het krijgen van overzicht, inzicht én structuur in hun financiën. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden & tarieven. Stuur een e-mail naar info@financefreaks.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op met Finance Freaks

Heb je een vraag of wil je een voorstel doen voor een toffe samenwerking? We horen graag van je! Op werkdagen doen we ons best om je mail binnen 48 uur te beantwoorden.